Infrapuna-syvälämpö

Formostar-vartalohoidot

Formostar -vartalohoidon mahtavat tulokset muokkaavat vartaloa jo ensimmäisellä hoitokerralla. Lisäksi ongelmakohtien hoito poistaa selluliittia, rentouttaa lihakset ja poistaa kipuja.

Formostar -vartalohoidossa kuusi joustavaa lämmintä infrapunavyötä kääritään tiiviisti käsivarsille, reisille, lantiolle ja yläkeholle. Vöiden lämpö nousee n. 42 asteeseen riippuen hoitotarkoituksesta. Hoito kestää 50 minuuttia. On rentoutumisen aika.

Välitön vaikutus
Infrapunalämpö moninkertaistaa aineenvaihdunnan ja entsyymitoiminnot 48 tunnin ajaksi. Kehon mitat pienenevät ja paino vähenee. Erinomaisia kestäviä tuloksia saadaan 3-12 kerran tiiviillä hoitosarjalla.

Voimakkaasti kasvanut aineenvaihdunta
Infrapuna nostaa ongelma-alueiden lämpötilaa +42 asteeseen. Tämä lisää aineenvaihduntaa moninkertaisesti yli normaalin (n. 60%) vaikuttaen myös vastaavasti rasvan palamiseen.

Kiinteytyvä iho ja kudos
Infrapuna Body Wrapping tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. Infrapuna tunkeutuu n. 2-4 cm syvälle ihoon ja kudokseen. Voimakkaasti kohonnut verenkierto tuo lisää ravinteita ja happea soluille kiinteyttäen ja antaen iholle joustavuutta. Samalla se edesauttaa uuden ja terveen solukon muodostumista. Raskaus- ja dieettiarvet tasoittuvat. Välittömästi hoidon jälkeen iho tuntuu kiinteältä ja silkinpehmeältä.

Lihasjännitykset
Infrapunalämpö rentouttaa ja lievittää mm. selän ja niskan lihasjännityksiä. Se nopeuttaa myös urheiluvammojen parantumista.

Aktivointi
Välittömästi ensimmäisen hoidon jälkeen voidaan huomata erilaisia lisääntyviä aktiviteettejä: mm. vatsantoiminta, verenkierto, lihasten voiman lisääntyminen ja jännitysten poistuminen. Infrapuna Body Wrap aktivoi käyttämättömiä energioita ja lisää immuniteettia sekä
paineensietokykyä.

Rentoutuminen
Miellyttävän 50 minuutin infrapunalämmön jälkeen jännitykset katoavat, hermot lepäävät ja hyvinvointi lisääntyy. Nukut hyvin.

Formostar on ainoa syvälämpöhoito, joka vaikuttaa rasvakudokseen jopa 4-6 cm:n syvyydessä

Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin!

Ajanvaraukset puhelimitse 040 769 5132
Sykepolku 2, 90450 Kempele